Artikel om BD Juvelatelje : Aurum forum

”Hos oss har ni som kund möjlighet att vara delaktig i design och skapandet av era personliga smycken”

Välkommen till min ateljé – där traditionellt hantverk sker under ett och samma tak.
Att få skapa smycken med egna händer och få utlopp via mitt formspråk är min passion i livet.
Mitt formspråk är ingen bestämd form fast jag är starkt inspirerad av art deco och jugend så låter jag den estetiska linjen skapa balans mellan personen i fråga, metallen och ädelstenen.

Eftersom jag har lång erfarenhet som både guldsmed och juvelfattare kan jag erbjuda ett kvalitativt hantverk utan tekniska eller designmässiga begränsningar.

Hos mig har ni som kund möjlighet att vara delaktig i design och skapandet av era personliga smycken så som vigselringar, förlovningsringar, örhängen, hängen, cocktailringar, reparationer och givetvis omarbetningar av era befintliga smycken.

Tillsammans gör vi designen och väljer därefter vilka metaller och stenar som passar för just ert smycke. Jag arbetar med de flesta typer av ädelmetaller så som guld, platina, titan och har ett stort utbud av vackra ädelstenar så som diamanter, safirer, turmaliner, smaragder och opaler.

Ni kan antingen köpa guld och ädelstenar via mig eller återanvända era gamla guldsmycken och diamanter.

Ni är varmt välkomna att besöka mig i min butik/ateljé för att uppleva ett äkta hantverk.

BD Juvelateljé – Kvalitet med känsla