Att få skapa smycken med mina bara händer och få utlopp via mitt formspråk är min passion i livet.

Mitt formspråk är ingen bestämd form fast jag är starkt inspirerad av art deco och jugend så låter jag den estetiska linjen skapa balans mellan personen i fråga, metallen och ädelstenen.

Eftersom jag har lång erfarenhet som både guldsmed och juvelfattare kan jag erbjuda ett kvalitativt hantverk utan tekniska eller designmässiga begränsningar.

Stor bredd av exklusiva smycken

Hos mig har ni som kund möjlighet att vara delaktig i design och skapandet av era smycken så som vigselringar, förlovningsringar, örhängen, hängen, cocktailringar, reparationer och givetvis omarbetningar av era befintliga smycken.

Vigselringar 88
Örhängen 93
Armband 98
Halsband 84

Tillsammans gör vi designen och väljer därefter vilka metaller och stenar som passar för just ert smycke. Jag arbetar med de flesta typer av ädelmetaller så som guld, platina, titan och har ett stort utbud av vackra ädelstenar så som diamanter, safirer, turmaliner, smaragder och opaler.

Ni kan antingen köpa guld och ädelstenar via mig eller återanvända era gamla guldsmycken och diamanter.

Ni är varmt välkomna att besöka mig i min butik/ateljé för att uppleva ett äkta hantverk.

BD Juvelateljé – Kvalitet med känsla

"Jag fick verkligen en vigselring som var unik för mig. Det var det viktigaste eftersom den ska jag bära varje dag resten av livet."

SARA HAMMERSTEN

"Jag hade en egen tanke på hur designen av mitt armband skulle se ut. BD Juvelatelje tog det ett steg vidare och skapade ett fantastiskt smycke."

VERONICA BÄCKFORS

"För mig var det viktigt att köpa ett smycket som representerar mig och min livsstil, men har inte kunskapen att designa eget. När jag gick förbi skyltfönstret hittade jag precis det jag letade efter."

ROBERT TUNÈR