Stor bredd av exklusiva smycken

Hos mig har ni som kund möjlighet att vara delaktig i design och skapandet av era smycken så som vigselringar, förlovningsringar, örhängen, hängen, cocktailringar, reparationer och givetvis omarbetningar av era befintliga smycken.

Tillsammans gör vi designen och väljer därefter vilka metaller och stenar som passar för just ert smycke. Jag arbetar med de flesta typer av ädelmetaller så som guld, platina, titan och har ett stort utbud av vackra ädelstenar så som diamanter, safirer, turmaliner, smaragder och opaler.

Ni kan antingen köpa guld och ädelstenar via mig eller återanvända era gamla guldsmycken och diamanter.

Ni är varmt välkomna att besöka mig i min butik/ateljé för att uppleva ett äkta hantverk.

BD Juvelateljé – Kvalitet med känsla

”Jag fick verkligen en vigselring som var unik för mig. Det var det viktigaste eftersom den ska jag bära varje dag resten av livet.”

SARA HAMMERSTEN

”Jag hade en egen tanke på hur designen av mitt armband skulle se ut. BD Juvelatelje tog det ett steg vidare och skapade ett fantastiskt smycke.”

VERONICA BÄCKFORS

”För mig var det viktigt att köpa ett smycket som representerar mig och min livsstil, men har inte kunskapen att designa eget. När jag gick förbi skyltfönstret hittade jag precis det jag letade efter.”

ROBERT TUNÈR

Jag blev SÅÅÅååå nöjd med min ring som exakt symboliserar det som jag står för och tror på. Bartek gjorde ät JÄTTE BRA JOB och jag är så tacksam!

Miguel Ehrstrand, Xware AB