Omarbeta era befintliga smycken.

Har ni gamla, ärvda smycken med vackra starka minnen som ni skulle vilja reparera eller bära vidare, men med en mer personlig smak. Då är ni varmt välkomna att få uppleva ett traditionellt guldsmide med många estetiska idéer. Resan att omarbeta befintliga smycken till något nytt och exklusivt är en väldigt spännande och personlig upplevelse som uppskattas av alla kunder.

Jag välkomnar er att samla ihop era gamla ärvda smycken, såsom berlocker, kedjor, ringar och ädelstenar, såsom diamanter, safirer och andra vackra ting så kan vi börja diskutera vilken typ av smycke ni önskar er och vilken betydelse smycket ska ha för bäraren. Därefter börjar vi designa det unika personliga smycket. När designen är klar fortsätter vi med att plocka ut ädelstenar och diamanter ur det befintliga smycket för att syre-testa guldets halt till smälta ner guldet. På så sätt har vi råmaterial färdigt för att påbörja handverket och för att skapa något nytt, unikt och exklusivt som passar just för er, såsom vigselringar, örhängen eller en familjesmycke och mm”

Här nedanför ser ni hur hela omarbetning’s process kan se ut av befintliga- gamla smycken till något nytt och personligt smycke.

Jag brukar varmt rekommendera att ge bort ett presentkort till era käraste just för att omarbeta och designa ett personligt smycke.

Välkomna att uppleva ett traditionellt hantverk.

ALT TEX

FLER SMYCKEN